SVETOVÝ VÝROBCOVIA HRAČIEK

masterkidz

MASTERKIDZ - Spoločnosť Masterkidz Toys sa zaviazala poskytovať deťom kvalitné drevené hračky, ktoré majú etický pôvod, sú vzdelávací, odolné a bezpečné! Veríme, že všetkým deťom by mali byť počas detstva poskytnuté hračky zodpovedajúce ich veku. Je to napokon životne dôležitá kapitola v živote, keď je učenie a tešenie sa z tvorivej a nápaditej hry také dôležité.  

Veríme v „Skinship“, kde sa deti učia pomocou nápaditej hry a interakcie s rodinou a priateľmi s najmenším rušením z obrazoviek. Vďaka tomu, že je v čele nášho dizajnu, vyrábame tie najlepšie drevené hračky bez napájania na deti, bez obrazovky, aké si každá rodina môže vychutnať. 

V priebehu rokov sa z Masterkidz stala medzinárodne uznávaná značka prémiových drevených hračiek. Sme pevne odhodlaní poskytovať vysoko kvalitné hračky plné hravosti a vzdelávacej hodnoty.

rolly toys

Rolly Toys - Túto známu značku hračkárskych traktorov a poľnohospodárskeho príslušenstva vlastní rodina Franza Schneidera v Neustadt neďaleko Coburgu v Nemecku. Spoločnosť sa špecializuje na poľnohospodárske hračky. Ponuka zahŕňa všetky typy najobľúbenejších traktorov, ale na rozdiel od iných značiek sú traktory Rolly Toys založené na skutočných vozidlách. Každý prvok hračky je presným vyobrazením originálu - od blokov motora po uhol kapoty. Rolly Toys je absolútnou jednotkou v oblasti výroby hračkových traktorov v Európe.

1_little tikes

 

Little Tikes - spoločnosť, ktorá sa zameriava na výrobu hračiek. ktoré majú kreatívne riešenie a odolnosť. Hračky tejto značky Vám umožní vychutnať si zábavu po mnoho rokov. K dispozícii sú tiež hračky z nasledujúcich kategórií: domy, domácnosť, hojdačky a ihriská, hojdačky a chodítka, nábytok, záhradné hračky, vozidlá pre deti, šmykľavky a detské ihriská. 

viga toys

VIGA TOYS - sú krásne, premyslené a bezpečné drevené hračky. Viac ako 20 rokov skúseností je zárukou kvality a dokonalého dizajnu. V ponuke drevených hračiek sú: kuchyne, doplnky, chodítka pre deti, bicykle, vzdelávacie hračky, hudobné hračky, šnurovacie hračky, hračky obratnosti, ploché bloky, priestorové bloky, fronty a vláčiky, domy a divadlá, skladačky, hry, mini hračky, školské potreby a veľa ďalších. 

feber

FEBER - svetový výrobcovia hračiek, ktorí aktívnou hrou podporujú zvedavosť detí. Feber založil v roku 1956 v takzvanom „Údolí hračiek“ (Alicante) pán José Rodríguez Zurita. V 80. rokoch sa stali jednou z popredných značiek hračiek v krajine. V roku 2006 sa pripojili k skupine Famosa Group a stali sme sa jednou z najviac medzinárodných značiek spoločnosti. Vo Feberi sú špecialisti na jazdu na bicykloch, domčeky a hračky v prírode, ktoré stimulujú zvedavosť detí. Spoločnosť ponúka záhradné hračky, hojdačky, ihriská, tobogany a šmykľavky, ako aj trojkolesové vozidlá.

step 2

STEP2 -  Výrobca, ktorého výrobky sa vyznačujú kvalitou spracovania. V ponuke sú okrem iného: pieskoviská, záhradné domčeky, ihriská, dielne, jazdy, kuchyne, nábytok pre deti.

SMOBY

SMOBY -  je najväčšia a najobľúbenejšia značka hračiek z Francúzska a jeden z najlepších výrobcov hračiek na svete. Reputácia tejto značky hovorí jasnou rečou a šírka ponuky a rozmanitosť sortimentu potvrdzujú štatút spoločnosti. Smoby je známe tým, že má všetky druhy hračiek, ale osobitná pozornosť by sa mala venovať detským domčekom, záhradným hračkám a jazdám. 

SIMBA

SIMBA -  Simba je značka patriaca do nemeckého koncernu Simba Dickie Group.  Skupina Simba & Dickie Group je jedným z piatich najväčších európskych výrobcov a distribútorov hračiek ako sú: bábiky, autá, interaktívne hračky a mnoho ďalších.  Prioritou spoločnosti je starostlivosť o vysokú kvalitu hračiek.

 

Peg-perego

Peg-Perego -  je taliansky výrobca fantastických výrobkov pre deti. Pre deti tejto značky sa odporúčajú vozidlá, najmä jazdy na elektrický akumulátor, ktoré sú potešené svojou kvalitou a trvanlivosťou.

 

 classic world

Classic World - sú drevené ekologické hračky, ktorých účelom je nielen baviť, ale aj rozvíjať tvorivosť detí, vychovávať emocionálnu citlivosť a učiť ich nadväzovať priateľstvá. Hudobné hračky Classic World si zaslúžia osobitnú zmienku - umožňujú vám budovať hudobnú citlivosť už u najmenších detí.